Horloge kopen Horloges zijn handig maar ze zijn vooral ook erg mooi. Ze zijn er in allerlei...
Heren horloges Heren zijn vaak niet zo van de sieraden. Een ketting of armband wordt niet va...
Kinderhorloges Kinderen en horloges: het is niet het eerste waar je aan denk wanneer je denk...

Seiko

Het merk Seiko is al sinds jaar en dag bezig met het vervaardigen en ontwerpen van de mooiste horloges. Het merk is een van de oudste horloge producenten ter wereld: het zag in 1881 het levenslicht. Toentertijd begon Seiko met het maken van zakhorloges, maar na verloop van tijd begonnen ze ook met het ontwerpen en maken van polshorloges. Ooit begonnen ze in Tokyo, maar inmiddels is Seiko over de hele wereld te vinden.

Innovatief

Seiko staat bekend als een innovatief horlogemerk. Het is niet voor niets het eerste merk dat een Quartz horloge produceerd, evenals een digitaal horloge. Ook is het merk de pionier op het gebied van kinetische technologie. Het merk beschikt over een aantal verschillende uurwerken die stuk voor stuk voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van Seiko.

Ruim assortiment

Het assortiment Seiko horloges bestaat onder andere uit dames- en heren horloges. Het materiaal verschilt van staal tot leer. Er zijn diverse modellen en groottes, waardoor je altijd een mooi uurwerk zult vinden. De kwaliteit is al sinds 1881 een groot unique selling point en deze kwaliteit is tot op heden nog steeds gewaardborgd.

Copyright 2020 watch4life.nl - Privacy & Disclaimer - Sitemap