Heren horloges Heren zijn vaak niet zo van de sieraden. Een ketting of armband wordt niet va...
Horloge kopen Horloges zijn handig maar ze zijn vooral ook erg mooi. Ze zijn er in allerlei...
D&G D&G staat voor het bekende Italiaanse modemerk Dolce & Gabbana. Dit i...

Calvin Klein

Hou je van simplistische designs en kwalitatieve materialen? Kies dan voor een Calvin Klein horloge. Het merk staat misschien meer bekend om zijn fashion en ondergoed, maar dit betekent niet dat de horloges niet de moeite waard zijn. Integendeel: een Calvin Klein horloge is nét dat accessoire wat je outfit helemaal af maakt.

Klein gestart, groot geworden

In de jaren 60 begint de Calvin Richard Klein een klein winkeltje, maar het duurt niet lang voordat zijn grootse designs worden opgemerkt door de massa. Slechts één jaar nadat hij zijn eerste winkeltje opent, schitteren zijn designs op de voorpagina van de Vogue. Een ware eer. In de jaren 70 wordt de damescollectie uitgebreid met jeans en ondergoed en in de jaren 80 blijft de populariteit maar doorgroeien. Nu is Calvin Klein bekend van zowel fashion als parfum en juwelen. 

Tijdloos, ingetogen en trendy horloges

Doordat CK al jaren een toonaangevende designer is, kun je wel stellen dat Calvin Klein de smaakvolle, tijdloze, trendy en toch ingetogen designs perfect laat terugkomen in zijn horloges. Het merk is zowel bekend om zijn dames horloges als voor zijn heren horloges.

Kies voor ingetogen beauty met de mooiste Calvin klein horloges. 

Copyright 2024 watch4life.nl - Privacy & Disclaimer - Sitemap