Horloge kopen Horloges zijn handig maar ze zijn vooral ook erg mooi. Ze zijn er in allerlei...
Dames horloges Er zijn talloze accessoires die een dames outfit afmaken. Zo kun je kiezen vo...
D&G D&G staat voor het bekende Italiaanse modemerk Dolce & Gabbana. Dit i...

Heren horloges

Heren zijn vaak niet zo van de sieraden. Een ketting of armband wordt niet vaak gedragen, en als het wordt gedragen dan is het vaak erg subtiel. Er is echter één sieraad dat door praktisch elke man wordt gewaardeerd, namelijk een horloge. Natuurlijk wil men graag op elk moment van de dag kunnen zien hoe laat het is, maar daarvoor heeft men tegenwoordig ook een telefoon bij. Het is dus steeds meer een sieraad geworden in plaats van een praktisch polsklokje waarop men de tijd kan aflezen.

Heren horlogemerken en stijlen

Er zijn talloze merken die geschikt zijn voor heren. Een van de bekendste herenmerken is Seiko en Certina. Als man kun je in principe twee kanten op qua stijl van je horloge: enerzijds kun je kiezen voor een zakelijk horloge met een chique touch. Dit horloge is veelal voorzien van een mooie donkerbruin of zwarte leren band en een simpele klok. Het is echter ook mogelijk om een ietwat sportiever horloge te kiezen. Dit vaak een rubberen band en veel extra knopjes en kleine klokjes in het klokje. Wanneer je er tussenin wilt gaan zitten, dan kun je kiezen voor een metalen band.

Verwisselbare band

Vaak is het mogelijk om bij een horloge een extra bandje te krijgen. Zo kun je zelfstandig wisselen tussen een leren en metalen band of bijvoorbeeld tussen een rubberen en een leren band. De stijl mogelijkheden zijn daardoor nog groter. De opties omtrent heren horloges op Watch4Life zijn zeer uitgebreid door het grote merkenaanbod dat je op deze site tegenkomt. Ongeacht of je op zoek bent naar een luxe of alledaags horloge en ongeacht of je op zoek bent naar een zakelijk of sportief horloge: je vindt beslist het juiste heren horloge op Watch4Life.nl.

Copyright 2024 watch4life.nl - Privacy & Disclaimer - Sitemap