D&G D&G staat voor het bekende Italiaanse modemerk Dolce & Gabbana. Dit i...
Seiko Het merk Seiko is al sinds jaar en dag bezig met het vervaardigen en ontwerpe...
Kinderhorloges Kinderen en horloges: het is niet het eerste waar je aan denk wanneer je denk...

Tissot

Hou je van authentieke Zwitserse kwaliteit wanneer het op horloges aankomt? Dan is Tissot absoluut een merk dat je moet uitproberen. De schitterende sportieve en tevens zakelijke designs zorgen voor een zeer gevarieerd horloge aanbod. Tissot beschikt over een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding dus met een dergelijk horloge krijgt u beslist waar voor uw geld.

Tissot horloges vanaf 1853

Tissot beschikt over een grote collectie zakhorloges en polshorloges. Het eerste zakhorloge werd vervaardigd in het jaar 1853 en nu komen er nog steeds jaarlijks nieuwe modellen op de markt, dus we kunnen wel stellen dat we te maken hebben met een ware professional in de horloge business. Doordat er elk jaar weer nieuwe moderne Tissot horloges op de markt komen die stuk voor stuk worden gemaakt aan de hand van de laatste technieken, is het een merk dat goed ligt bij een groot publiek.

Kwaliteit

Geraffineerde en hoogstaande horloges worden gecreëerd door het merk Tissot. Het is een van de meest gewaardeerde horlogemerken van nu en dit zie je terug in de mooie designs en hoogwaardige materialen die worden gebruikt. Zowel dames als heren horloges zijn te vinden bij het merk Tissot.

Copyright 2024 watch4life.nl - Privacy & Disclaimer - Sitemap