Tissot Hou je van authentieke Zwitserse kwaliteit wanneer het op horloges aankomt? D...
Heren horloges Heren zijn vaak niet zo van de sieraden. Een ketting of armband wordt niet va...
Dames horloges Er zijn talloze accessoires die een dames outfit afmaken. Zo kun je kiezen vo...

Accessoires

Behalve complete horloges kun je bij Watch4Life ook terecht voor de benodigde accessoires. Een horloge is namelijk niet compleet zonder de juiste bandjes en batterijen. Er is veel keuze in accessoires, dus het is afhankelijk van je wensen én de specs van het klokje welke je reeds in je bezit hebt. Vooral de horlogebandjes zijn erg handig, omdat je hiermee eenvoudig de look & feel van je horloge kunt aanpassen.

Horlogebandjes

Er zijn zeer veel mogelijkheden op het gebied van horlogebandjes. Zo kunnen horlogebandjes vervaardigd worden van veel verschillende materialen. Kies bijvoorbeeld voor een leren bandje, of ga voor een sportievere look met een rubberen band. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een metalen band, en er zijn zelfs horloges op de markt die als een echte armband gedragen kunnen worden. Tenslotte is de kleur en de breedte van de band een keuze optie. Op het gebied van horlogebandjes is dus erg veel keuze, en je kunt voor het bandje gaan dat jou het meeste aanspreekt. De breedte is overigens wel afhankelijk van het klokje, dus hierin heb je waarschijnlijk weinig keuze.

Batterijen

Horloges zijn apparaatjes die werken op batterijen. Uiteraard zal dit batterijtje na verloop van tijd leeg raken. Horlogebatterijen zijn verkrijgbaar in vele merken. De knoop batterij, ook wel bekend onder de naam knoopcel, beschikken over 1,5 volt. Sommige horlogebatterijen zijn niet zelfstandig te vervangen. Dan kun je het beste naar een horlogemaker of juwelier gaan. Deze zal het batterijtje tegen een kleine vergoeding graag voor jou vervangen.

Zonnebrillen 

Ook voor zonnebrillen ben je hier aan het juiste adres. Er zijn talloze verschillende soorten en merken zonnebrillen. 

Copyright 2024 watch4life.nl - Privacy & Disclaimer - Sitemap