Horloge kopen Horloges zijn handig maar ze zijn vooral ook erg mooi. Ze zijn er in allerlei...
Heren horloges Heren zijn vaak niet zo van de sieraden. Een ketting of armband wordt niet va...
Seiko Het merk Seiko is al sinds jaar en dag bezig met het vervaardigen en ontwerpe...

Over Watch4Life.nl

Watch4Life is al een aantal jaar actief op het wereldwijde web als horloge specialist. Echter, door de constant toenemende concurrentie van grotere webshops, is ons kleine webshopje ten onder gegaan. Wij hebben echter besloten om de website te laten bestaan om informatie te bieden over de bekendste merken horloges en ook waar je deze kunt aanschaffen. We zijn dus eigenlijk van horloge webshop naar een horloge info portaal gegaan. Een keuze die ons nog steeds goed bevalt.

Van Breill tot Rolex

Het team achter Watch4Life.nl is constant bezig om het informatie aanbod te vernieuwen. Grote merken als Festina, met hun klassieke en geavanceerde klokjes, zijn een constante factor op de website, maar ook merken als Seiko en Breill zullen de revue passeren. We proberen ook de iets minder bekende merken een beetje aandacht te geven, maar uiteraard zal er over de grotere merken meer te vinden zijn. Ook zijn er natuurlijk veel meer collecties te vinden van de grotere merken.

Horlogegekken

Het Watch4Life team bestaat uit een aantal echte horloge fans die stuk voor stuk een groot aantal klokjes in bezit heeft. Zo is er Pieter, wiens droom het is om nog eens een échte rolex te bezitten. En Koen, die inmiddels 18 horloges in zijn collectie heeft, maar deze graag wil blijven uitbreiden en wil uitstallen in een mooie glazen kast. Het team bestaat verder nog uit Lana, die inmiddels als drie Michael Kors horloges in bezit heeft, en enkele Guess horloges (haar stijl is sparkly, maar dat had je vast al kunnen raden).

Wil je meer informatie over Watch4Life of wil je een suggestie doen voor de website? Neem dan contact met ons op via het contactformulier. 

Copyright 2024 watch4life.nl - Privacy & Disclaimer - Sitemap